2431301318 6975775434 Βύρωνος 38, Τρίκαλα ftanaplasi@gmail.com

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ "ΑΝΑΠΛΑΣΗ"

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ

 

Ο Θεοφάνης Τσαντίλας γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας το 1981, όπου και πραγματοποιήθηκε η ολοκλήρωση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσής του. Οι βασικές του σπουδές στο αντικείμενο της Φυσικοθεραπείας ολοκληρώθηκαν το 2005 στο National Sports Academy στην Σόφια. Ανέκαθεν θεωρούσε πως η εξειδίκευση στο αντικείμενο σπουδών αποτελεί μέγιστο προσόν γι’ αυτό το λόγο απέκτησε το δίπλωμα Muscle Stretching in Manual Therapy με άριστα. Μετεκπαιδεύτηκε στην νευροεξελικτική αγωγή BOBATH και ειδικεύτηκε στην Μέθοδο Μηχανικής διάγνωσης και θεραπείας McKenzie.   

Είναι θερμός υποστηρικτής / θιασώτης της Δια Βίου Μάθησης και της συνεχούς εξέλιξης των ήδη υφισταμένων γνώσεων. Μάλιστα, εξαιτίας αυτού επιδιώκει διαρκώς την απόκτηση δεξιοτήτων ώστε η καινοτομία και οι πρωτοποριακές μέθοδοί του να αυξάνουν την αποτελεσματικότητα στην αποκατάσταση τραυματισμών και χρόνιων παθήσεων.  
 
Αποτελεί μέλος της World Confederation for Physical Therapy (WCPT) καθώς και μέλος του πανελλήνιου συλλόγου φυσιοθεραπευτών. 
Το 2009 ιδρύει  Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας με την επωνυμία «ΑΝΑΠΛΑΣΗ». Παράλληλα, έχει να επιδείξει τεράστιο πελατολόγιο με πληθώρα περιστατικών και παθήσεων. Ο εξοπλισμός ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται συνεχώς, παρέχοντας ισχυρά θεραπευτικά όπλα.