2431301318 6975775434 Βύρωνος 38, Τρίκαλα ftanaplasi@gmail.com
 
 
     
 
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

Υψηλή τεχνική και εξατομικευμένα προγράμματα
 
     
     
 
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ

Χειροπρακτική, κινησιοθεραπεία, βελονισμός κ.α.
 
     
     
 
ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:00 - 20:30

Οι θεραπείες εκτελούνται κατόπιν ραντεβού. 
 
     
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού και να αντιμετωπίσουμε κάθε περιστατικό!  
     
     
  2431301318   
     
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΝΑΠΛΑΣΗ
Θεοφάνης Τσαντίλας | Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας Τρίκαλα


Η φυσικοθεραπεία είναι η θεραπευτική προσέγγιση που βασίζεται στα φυσικά μέσα (κίνηση, φως, νερό, θερμότητα, ηλεκτρικό ρεύμα κ.λ.π.) με την εφαρμογή φυσικών ασκήσεων (κινήσεων, μαλάξεων) που χρησιμοποιούνται από τον εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας πτυχιούχο Φυσικοθεραπευτή, για θεραπευτικούς σκοπούς και με τη βοήθεια ειδικών μηχανημάτων. Η Φυσικοθεραπεία έχει εφαρμογή σε ασθενείς όλων των ιατρικών ειδικοτήτων (Ορθοπεδική, Νευρολογία, Γενική Χειρουργική, Νευροχειρουργική Καρδιοχειρουργική, Παιδιατρική, Πνευμονολογία, Παιδιατρική, Ουρολογία κ.λ.π.).

Το θεραπευτήριο του Θεοφάνη Τσαντίλα βρίσκεται στο κέντρο των Τρικάλων και είναι συμβεβλημένο με όλα τα μεγάλα ασφαλιστικά ταμεία, όπως ο ΕΟΠΥΥ.
 
     
     
   
 
 
 
 
 
Ανάπλαση - Θεοφανίδης Τσαντίλας | Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας Τρίκαλα
     
  ΠΑΘΗΣΕΙΣ


Η φυσικοθεραπεία αντιμετωπίζει μια ευρεία γκάμα παθήσεων και προβλημάτων υγείας, από μυοσκελετικές διαταραχές έως χρόνιες ασθένειες, με τον στόχο της ανακούφισης από τον πόνο, την αύξηση της κινητικότητας και την αποκατάσταση της φυσικής λειτουργίας...

 
     
 
 
 
 
 
   
     
     
 
  ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΜΑΣ
 
Οι φυσικοθεραπευτές μας, εξειδικευμένοι σε διάφορους τομείς της φυσικοθεραπείας, χρησιμοποιούν συνδυασμούς ασκήσεων, τεχνικών μασάζ, και προηγμένων μεθόδων αποκατάστασης για την αντιμετώπιση ποικίλων παθήσεων. 
 
  ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ
 
Παρέχουμε την ευκολία για κατ' οίκον θεραπείες σε ανάλογες περιπτώσεις, εξυπηρετώντας άμεσα όλη την περιοχή των Τρικάλων. Σε εμάς είναι όλα ξεκάθαρα και επιδιώκουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης ή ακόμα καλύτερα σχέσεις ζωής! 
 
  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
 
Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας βρίσκεται η εξειδικευμένη παροχή υπηρεσιών φυσικοθεραπείας, προσαρμοσμένων στις ανάγκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά.
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να κλείσετε ραντεβού και να αντιμετωπίσουμε κάθε περιστατικό!