2431301318 6975775434 Βύρωνος 38, Τρίκαλα ftanaplasi@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ανάπλαση - Θεοφάνης Τσαντίλας | Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας Τρίκαλα


O Θεοφάνης Τσαντίλας γεννήθηκε και κατάγεται από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Το 2005 απέκτησε στην Θεσσαλονίκη αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών στην Φυσικοθεραπεία από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

Μετά την ολοκλήρωση των βασικών του σπουδών εργάστηκε σε νοσοκομεία και κέντρα αποκατάστασης της Ελλάδος, όπως και της υπόλοιπης Ευρώπης.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  Έκτος από τον πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών του κατέχει δυο μεταπτυχιακά διπλώματα το πρώτο από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος με θέμα την νευροαποκατάσταση και το δεύτερο από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με θέμα την διαχείριση των χρόνιων νοσημάτων και την γήρανση του πληθυσμού. Επίσης κατέχει πιστοποίηση βελονιστή και χειροπράκτη.

Έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια και σεμινάρια.
 
  Έχει πραγματοποιήσει παρουσιάσεις αναλύοντας και μελετώντας τις εξελίξεις πάνω στην εφαρμογή της φυσικοθεραπείας για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα ο σύγχρονος άνθρωπος.

Το 2009 δημιούργησε το πρώτο ισόγειο εργαστήριο φυσικοθεραπείας στην πόλη την "ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ", όπου αναλαμβάνει ασθενείς που χρίζουν  φυσικοθεραπευτική αντιμετώπιση και συμβουλευτική.
 
 
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού και να αντιμετωπίσουμε κάθε περιστατικό!  
     
     
  2431301318